Услуги

uslugi

За да съхраните прекрасните спомени от щастливите мигове с Вашите роднини, близки и приятели, нашият екип предлага професионално фотозаснемане на Вашето тържество – сватба, кръщене, рожден ден, юбилей, абитуриентски бал. Освен дигиталните снимки, които ще получите, можем да изработим за Вас и фотокнига с индивидуален дизайн, която не само ще разкаже по един вълнуващ и артистичен начин историята на Вашия специален ден, но ще бъде и чудесен подарък за най-близките Ви хора!
Без значение с повод или без повод, ако искате да зарадвате или изненадате някого с един необичаен подарък, като по този начин го накарате да се почувства специален, обичан и неотразим – подарете му фотосесия! А защо пък да не се поглезите и самите Вие – гарантирам Ви, че самото преживяване да застанеш пред обектива в ролята на фотомодел, дори и за малко, си струва и е много забавно!
По случай завършването на различни етапи в образованието на учениците – детска градина, 4 клас, 7 клас, 12 клас – предлагаме заснемане и изработване на качествени ученически фотоалбуми на завършващите класове – един незабравим спомен от детските и юношеските години!
За ценови пакети или запитвания, моля, свържете се с нас, и в най-кратък срок ще Ви изпратим подробна или индивидуална оферта, спрямо бюджета Ви.
Не пропускайте да запечатате най-красивите си мигове с нас!