За нас

miraКазвам се Мира, филолог съм по образование и учител по професия, но винаги съм обичала да снимам и от няколко години активно се занимавам с фотография.
Когато върша нещо, влагам цялата си душа в него, пък било то и миенето на чинии… само че предпочитам фотографията.
Да можеш да различиш красивото и уникалното около теб насред целия хаос на всекидневието – и да го покажеш чрез снимки, е едно от малкото неща, които си струват усилията, имат смисъл и ми носят удовлетворение.
В сватбената фотография, освен задължителните кадри, се стремя преди всичко да уловя естествените и непринудени моменти, които най-истински показват чувствата и емоциите на всички в този специален ден. Искам, когато след години разглеждат сватбения си албум, да си спомнят и усетят колко щастливи и красиви са били тогава.

toniКазвам се Антонио и мисля, че е страхотно, когато нещо, което е започнало като хоби, се превърне в твоя професия. Не съм си представял, че ще се занимавам професионално с фотография, но сега това ми се струва единственото правилно решение.
Вярвам, че никога няма да изгубя ентусиазма, с който всеки път вдигам фотоапарата, когато снимам, и желанието да сътворя нещо красиво с всеки един кадър.
Много са факторите, от които зависи добрата фотография, и техниката безспорно е един от тях. Затова и ние постоянно инвестираме в апарати, обективи и осветление. Но, според мен, най-важното все пак си остава таланта да усетиш и запечаташ красотата и емоцията на момента – това е, което остава!